Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

çekim antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını belirlemek bâtınin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu vadi ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda taraf düzlük illere iş vermekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı kabil.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış olduğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yarar olarak belirlenen yerlere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı Yangın Merdiveni Kapısı her gün özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

CMD Maden; kaliteli ve itimatlı yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair mahir ekibiyle Türkiye genelinde görev vermektedir.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki kötü, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu menfi koşulların başka katlara geçişini mâni olmak yahut mümkün başüstüneğu denli geciktirmektir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en isabetli bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page